Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 29g92kcal7.6g0g6.8g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g36g125kcal4.6g24.9g0.7g1.1g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen36g12kcal1.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g520kcal31.2g54.2g19.8g2.4g
Valittu annoskoko125g260kcal15.6g27.1g9.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g130kcal7.8g13.6g5g0.6g
Arvot/100g100g208kcal12.5g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518