Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g18g63kcal2.5g10.3g1.2g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g10g36kcal1.8g4.3g0.9g1.8g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g50g85kcal1g0.8g8.6g0.3g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.2g1.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g553kcal11g64.6g25.8g9.4g
Valittu annoskoko125g276kcal5.5g32.3g12.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna63g138kcal2.8g16.2g6.5g2.4g
Arvot/100g100g221kcal4.4g25.8g10.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243669