Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 63g130kcal10.1g0g10g0g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g286kcal21.8g4.2g20.2g2.6g
Valittu annoskoko125g143kcal10.9g2.1g10.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna63g71kcal5.5g1.1g5.1g0.7g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914