Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g84g20kcal1g2.8g0.2g1.8g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 21g6.8kcal0g1.4g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g99kcal2.2g10g4.6g4.8g
Valittu annoskoko125g50kcal1.1g5g2.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna63g25kcal0.6g2.5g1.2g1.2g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847