Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)78g53kcal1.3g11.6g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%16g45kcal5.3g0g2.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g31g27kcal0.4g1.4g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g250kcal14g26g10g0.2g
Valittu annoskoko125g125kcal7g13g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g63kcal3.5g6.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629