Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore50g9kcal0.3g1.6g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g238kcal25.6g4.4g13g3g
Valittu annoskoko125g119kcal12.8g2.2g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g60kcal6.4g1.1g3.3g0.8g
Arvot/100g100g95kcal10.2g1.8g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828