Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)3.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio11g30kcal2.1g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g534kcal41.2g0.8g41g0g
Valittu annoskoko125g267kcal20.6g0.4g20.5g0g
Annoskoko puolitettuna63g134kcal10.3g0.2g10.3g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923