Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha77g127kcal14.5g0g7.6g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g345kcal33.6g3.6g21.6g0.4g
Valittu annoskoko125g172kcal16.8g1.8g10.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g86kcal8.4g0.9g5.4g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689