Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 22g17kcal3.8g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.6g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g94kcal8.6g5.4g3.6g2g
Valittu annoskoko125g47kcal4.3g2.7g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna63g24kcal2.2g1.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g37kcal3.4g2.2g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804