Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Vispikerma Flora 20%22g48kcal0.7g1.1g4.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Mansikka 18g8.1kcal0.1g1.5g0g0.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)22g13kcal0.1g2.8g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g388kcal12.8g51.6g13.2g2.4g
Valittu annoskoko125g194kcal6.4g25.8g6.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g97kcal3.2g12.9g3.3g0.6g
Arvot/100g100g155kcal5.1g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653