Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow40g34kcal1.8g6g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g233kcal19g16g10g4g
Valittu annoskoko125g116kcal9.5g8g5g2g
Annoskoko puolitettuna63g58kcal4.8g4g2.5g1g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465