Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Meetwursti Hk,kotimainen5.5g22kcal1.2g0g1.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 5.2g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g5.2g18kcal1.5g0.1g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g164kcal8g8g10.8g2.2g
Valittu annoskoko125g82kcal4g4g5.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g41kcal2g2g2.7g0.6g
Arvot/100g100g65kcal3.2g3.2g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463816