Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g28g97kcal3.8g18g0.8g1.7g
Prinssinakki pirkka 300g17g41kcal0.5g0.5g3.4g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g23g58kcal3.4g0.4g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %11g20kcal2.4g0.1g1.1g0g
Paprika, punainen3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)14g8.5kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g464kcal20.8g42g21.4g4.4g
Valittu annoskoko126g232kcal10.4g21g10.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g116kcal5.2g10.5g5.4g1.1g
Arvot/100g100g185kcal8.3g16.7g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978