Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g9g33kcal1.1g6.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki28g31kcal7g0.1g0.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g39kcal3.1g0.2g3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g349kcal33g19.6g16g0.6g
Valittu annoskoko125g175kcal16.5g9.8g8g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g87kcal8.3g4.9g4g0.2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850