Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 45g13kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g23g34kcal3.8g0.1g2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g101kcal9g3.8g5g1.8g
Valittu annoskoko126g51kcal4.5g1.9g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g25kcal2.3g1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704