Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)48g17kcal1.1g3.2g0g1.4g
Minimaissi, Eldorado15g3.7kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)29g7.3kcal0.3g1.6g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä16g18kcal1.3g3g0.1g1.3g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g8.8g25kcal2.6g0.2g1.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.4g10kcal0.2g0.8g0.6g0.3g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl1.8g8.1kcal0.8g0.4g0.3g0.2g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g2.9g5.9kcal0.1g0g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g189kcal13.2g19.2g6.2g7.4g
Valittu annoskoko126g94kcal6.6g9.6g3.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna63g47kcal3.3g4.8g1.6g1.9g
Arvot/100g100g75kcal5.3g7.6g2.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482