Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Purjosipuli 15g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)20g27kcal4.1g0g1.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow10g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g141kcal12.8g2g8.8g0.6g
Valittu annoskoko126g71kcal6.4g1g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g35kcal3.2g0.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.1g0.8g3.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836