Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa80g64kcal3.6g10.4g0.8g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Tomaattisose pomi6.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)19g5.6kcal0.2g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g221kcal8.4g25.2g9.4g0.8g
Valittu annoskoko126g111kcal4.2g12.6g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g55kcal2.1g6.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g88kcal3.3g10g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386