Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.5g0g0.6g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g25g24kcal5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g10g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g52g13kcal0.5g2.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g175kcal12.4g13.2g7.6g1.8g
Valittu annoskoko126g88kcal6.2g6.6g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g44kcal3.1g3.3g1.9g0.5g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543