Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 38g86kcal2.8g15.5g1.1g1.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä28g51kcal7g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g355kcal20.8g36.6g13g4.2g
Valittu annoskoko125g178kcal10.4g18.3g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna63g89kcal5.2g9.2g3.3g1.1g
Arvot/100g100g142kcal8.3g14.6g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850