Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g44kcal5.9g0g2.2g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%16g27kcal1.1g0.2g2.3g0.3g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g187kcal15.6g9.4g9g2.2g
Valittu annoskoko126g93kcal7.8g4.7g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g47kcal3.9g2.4g2.3g0.6g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475