Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 94g344kcal9.9g70.4g1g5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%251g150kcal8g17.8g5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)79g158kcal3.2g27.6g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g75g109kcal9.5g0.2g8.5g0g
Lohi tuoresuolattu 626g1125kcal151.5g0g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3772kcal364.2g232g149g10g
Valittu annoskoko1250g1886kcal182.1g116g74.5g5g
Annoskoko puolitettuna625g943kcal91.1g58g37.3g2.5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281