Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 454g126kcal5.4g18.4g0.9g9.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.3g7.6kcal0.6g1.2g0g0.1g
Rypsiöljy 20g181kcal0g0g20.4g0g
Vesi454g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 45g15kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 39g157kcal0g38.5g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1099kcal14.8g143.6g43.6g30.6g
Valittu annoskoko1250g550kcal7.4g71.8g21.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g275kcal3.7g35.9g10.9g7.7g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.7g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976