Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow321g273kcal14.8g48.2g1.6g16.1g
Soijanakki, hälsans kök241g588kcal43.4g16.9g38.5g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 321g245kcal6g49.8g0.6g3.2g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.6g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2274kcal133.2g236.2g82g45g
Valittu annoskoko1250g1137kcal66.6g118.1g41g22.5g
Annoskoko puolitettuna625g569kcal33.3g59.1g20.5g11.3g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794