Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)108g355kcal7.2g86.2g0.4g0g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Paprika punainen 144g42kcal1.3g6.5g0.6g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Herkkusieni 72g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Herne, pakaste (rainbow)144g122kcal8.6g21.5g0g4.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka29g24kcal1g5.5g0.3g0.3g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g22g14kcal1.6g1.9g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)223g276kcal49g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1976kcal146g272.4g36.6g29.4g
Valittu annoskoko1250g988kcal73g136.2g18.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g494kcal36.5g68.1g9.2g7.4g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317