Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 330g116kcal15.3g6.4g1g8.3g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi661g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)5.5g14kcal0.6g0.2g1.2g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g44g123kcal8.4g0g9.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g138g165kcal4.7g5g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g969kcal59.8g29.6g62.6g19g
Valittu annoskoko1250g485kcal29.9g14.8g31.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna625g242kcal15g7.4g15.7g4.8g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109746