Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 213g229kcal18g29.8g0.7g14.9g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow213g160kcal11.7g25.6g1.1g0g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g230kcal0g0g25.6g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g426g149kcal6.8g29.4g0.4g6g
Kasvisliemikuutio 9g29kcal0.9g1.3g2.2g0.1g
Juusto, cheddar 102g422kcal26.2g0.1g35.2g0g
Chili paprika punainen3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2612kcal134.2g201.2g131.6g51.8g
Valittu annoskoko1250g1306kcal67.1g100.6g65.8g25.9g
Annoskoko puolitettuna625g653kcal33.6g50.3g32.9g13g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884