Chili con carne

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha pannulla ilman lisättyä rasvaa.

Lisää tölkki kidneypapuja ja kaksi tetraa/tölkkiä tomaattimurskaa.

Mausta maun mukaan suolalla, chilijauheella tai tuoreella chilillä ja timjamilla.

Anna kiehahtaa levyllä n. 10 minuuttia.

Tarjoa riisin tai leivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g290g493kcal55.1g0g29g0g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g565g136kcal6.8g24.3g1.1g0g
Kidneypapuja chilikastikkeessa (Eldorado), annos 420g304g274kcal17.7g46.3g2.1g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1888kcal163.8g154.2g64.8g3.2g
Valittu annoskoko1250g944kcal81.9g77.1g32.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna625g472kcal41g38.6g16.2g0.8g
Arvot/100g100g76kcal6.6g6.2g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110318