Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 455g153kcal3.1g25g0.5g6.4g
Sokeri 194g786kcal0g193.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g28kcal1g5.5g0.6g2.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4.6g12kcal0.2g3.6g0.2g2.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g73kcal0g18g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl455g1548kcal9.1g13.7g159.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5201kcal26.8g518.2g321.4g23g
Valittu annoskoko1250g2600kcal13.4g259.1g160.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g1300kcal6.7g129.6g80.4g5.8g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891