Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 151g97kcal4.8g7.3g5.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g755g830kcal188.6g0g7.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.6kcal0.4g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 277g395kcal34.6g0.8g28.4g0g
Korppujauho 63g230kcal6.6g47.1g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3121kcal470g113.6g83.6g6.6g
Valittu annoskoko1250g1560kcal235g56.8g41.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna625g780kcal117.5g28.4g20.9g1.7g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089