Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha764g1269kcal145.2g0g76.4g0g
Voi 16g119kcal0.2g0.1g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 218g140kcal7g10.5g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3443kcal335.6g35.4g217.6g4.8g
Valittu annoskoko1250g1722kcal167.8g17.7g108.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna625g861kcal83.9g8.9g54.4g1.2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689