Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 230g69kcal2.2g11.7g0.5g4.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Rypsiöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Pinaatti 86g12kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Cashew pähkinä, pirkka58g331kcal11.5g10.9g26.4g2g
Salaatti, jäävuori tuore77g7.7kcal0.8g0.6g0.2g0.8g
Savulohi, pelkästään230g455kcal39.8g0g35.4g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal29.9g0.7g24.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.8g1kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore77g7.7kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2716kcal175g69.4g195.4g24.8g
Valittu annoskoko1250g1358kcal87.5g34.7g97.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna625g679kcal43.8g17.4g48.9g6.2g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998