Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g374kcal0g0g42.2g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 7.7g0.2kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 78g465kcal18g9.9g38.7g4.7g
Kauralese 47g169kcal8.4g21.4g3.6g8.2g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea 27g105kcal10.5g12.7g0.6g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 305g1047kcal31.1g213.6g3.7g10.7g
Grahamjauho 258g847kcal27.3g156.7g5.7g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6026kcal191.6g830.6g189g104.2g
Valittu annoskoko1250g3013kcal95.8g415.3g94.5g52.1g
Annoskoko puolitettuna625g1507kcal47.9g207.7g47.3g26.1g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785