Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g207g399kcal39.3g0.2g26.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g455g250kcal14.1g29.1g9.1g0g
Purjosipuli 276g63kcal5g6.6g0.6g5.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.4g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g22g199kcal0g0g22.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 276g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1870kcal119g80.6g117.6g11.6g
Valittu annoskoko1250g935kcal59.5g40.3g58.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna625g468kcal29.8g20.2g29.4g2.9g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333