Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi8.5g24kcal0.8g0.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)39g182kcal4.7g2.8g17.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl97g116kcal3.3g3.5g9.7g0g
Perunasuikale (Apetit)582g413kcal9.3g91.4g0.6g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g233g254kcal55.9g2.3g2.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g39g21kcal1.2g2.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2063kcal152.4g213.6g65.4g2.6g
Valittu annoskoko1250g1032kcal76.2g106.8g32.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g516kcal38.1g53.4g16.4g0.7g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362