Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g141g180kcal21g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)70g155kcal9.2g0.4g13.1g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g141g196kcal26.7g0g9.9g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 563g597kcal22.5g109.1g5g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2518kcal168.8g239.2g96.6g23.4g
Valittu annoskoko1250g1259kcal84.4g119.6g48.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g630kcal42.2g59.8g24.2g5.9g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408