Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g600g768kcal89.4g0g54g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g42g113kcal3.2g20.6g2.1g4.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.3g0g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3017kcal234.4g119.8g193.4g15g
Valittu annoskoko1250g1509kcal117.2g59.9g96.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g754kcal58.6g30g48.4g3.8g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422