Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)47g4.6kcal0.7g0g0.3g39.5g
Ruisjauho Pirkka372g1134kcal36.1g226.8g7.4g55.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)201g644kcal27.8g116.8g6.4g25.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g62g87kcal8.7g8.7g2.1g29.7g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g9g37kcal0g9.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 542g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g17g61kcal7.7g6.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3936kcal162g736.8g34.4g300.4g
Valittu annoskoko1250g1968kcal81g368.4g17.2g150.2g
Annoskoko puolitettuna625g984kcal40.5g184.2g8.6g75.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040