Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g59g166kcal11.2g0g13g0g
Kuohukerma,valio,2dl237g805kcal4.7g7.1g82.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste237g59kcal2.1g11.4g0.7g6.9g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)237g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Jauheliha, sika-nauta 474g1049kcal82.9g0g80.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4300kcal209.2g62.2g355.2g22g
Valittu annoskoko1250g2150kcal104.6g31.1g177.6g11g
Annoskoko puolitettuna625g1075kcal52.3g15.6g88.8g5.5g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530