Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g167g1118kcal0g0g133.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu151g191kcal16.6g0.5g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 362g1241kcal36.8g253.1g4.3g12.7g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g401g336kcal4.4g73.3g1.6g7.2g
Sokeri 142g576kcal0g141.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7044kcal117.6g963.4g306.8g40g
Valittu annoskoko1250g3522kcal58.8g481.7g153.4g20g
Annoskoko puolitettuna625g1761kcal29.4g240.9g76.7g10g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406