Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)990g416kcal97g14.9g1g0g
Sokeri 210g854kcal0g210.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g10kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2560kcal194.2g451.8g2g0g
Valittu annoskoko1250g1280kcal97.1g225.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna625g640kcal48.6g113g0.5g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859