Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 560g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g320g64kcal4.2g9.6g0.6g0g
Rypsiöljy 43g382kcal0g0g43.2g0g
Emmental, mustaleima32g131kcal9.3g0g10.2g0g
Herkkusieni säilyke 272g46kcal5.7g0.5g0.8g6.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 24g79kcal0.5g0.7g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1606kcal45.6g49.6g130.8g20.8g
Valittu annoskoko1250g803kcal22.8g24.8g65.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g402kcal11.4g12.4g32.7g5.2g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087