Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g71g226kcal7.8g44.4g1.4g8.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)71g248kcal8g48.5g2g2.3g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g71g238kcal7.8g51.1g2.8g4.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g71g247kcal5.4g52.9g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 941g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g225kcal0g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2365kcal58g393.8g66.4g29g
Valittu annoskoko1250g1183kcal29g196.9g33.2g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g591kcal14.5g98.5g16.6g7.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874