Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 159g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa192g33kcal0.8g4.8g1.2g1.3g
Tomaatti 191g44kcal1.1g6.6g0.6g2.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto61g170kcal11.6g0g13.4g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 482g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g899kcal38.6g91g37.4g17.8g
Valittu annoskoko1250g450kcal19.3g45.5g18.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g225kcal9.7g22.8g9.4g4.5g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020