Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 686g434kcal20.6g32.9g24g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g89g286kcal9.8g57.1g2g9.8g
Vehnäjauho, sunnuntai179g625kcal21.4g126.7g3.7g5.4g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 69g498kcal0.8g0.3g55.8g0g
Rypsiöljy 62g546kcal0g0g61.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 161g203kcal17.7g0.4g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5182kcal140.6g434.8g323.8g30.4g
Valittu annoskoko1250g2591kcal70.3g217.4g161.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g1296kcal35.2g108.7g81g7.6g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197