Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g429g150kcal15.9g18.5g1.7g0g
Sokeri 91g370kcal0g91.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 322g1110kcal17.7g245.2g3.9g4g
Becel olive (Becel), annos 100g64g225kcal0g1.9g24.5g0g
Mansikka 215g100kcal1.1g18g0.4g4.1g
Raparperi 129g43kcal0.9g7.1g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3998kcal71.2g763.6g61.2g19.8g
Valittu annoskoko1250g1999kcal35.6g381.8g30.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g1000kcal17.8g190.9g15.3g5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108