Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa818g139kcal3.3g20.5g4.9g5.7g
Pekoni (Dulano)98g251kcal17.7g3.1g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.5g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)164g206kcal18g0.5g14.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g82g319kcal23.7g1.2g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1889kcal128.6g60.6g126g14.4g
Valittu annoskoko1250g945kcal64.3g30.3g63g7.2g
Annoskoko puolitettuna625g472kcal32.2g15.2g31.5g3.6g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882