Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 275g209kcal5.2g42.6g0.5g2.7g
Parsakaali (Pirkka)173g52kcal7.9g3.5g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.9g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g48g161kcal10.6g0.1g13.4g0g
Vesi691g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g886kcal49.2g99.8g29.2g7.4g
Valittu annoskoko1250g443kcal24.6g49.9g14.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna625g221kcal12.3g25g7.3g1.9g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056