Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen320g64kcal1.9g12.2g1g4.5g
Tuorekurkku, annos 50g494g198kcal3g6.9g0.5g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow179g179kcal41.2g0g1.8g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g256g410kcal43.5g0.3g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1702kcal179.2g38.8g57.8g9g
Valittu annoskoko1250g851kcal89.6g19.4g28.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna625g425kcal44.8g9.7g14.5g2.3g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533