Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)241g265kcal55.4g0g5.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen151g30kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Paprika, punainen102g26kcal0.9g4.7g0.4g2g
Sipuli 84g26kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)301g90kcal3g18.1g0.6g3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g115g127kcal20.7g2.3g3.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow48g87kcal0.3g2.7g8.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g163kcal0g0g18.1g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g172g618kcal20.6g128.7g2.6g6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl18g163kcal0g0g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3187kcal205.8g332.4g114.6g29g
Valittu annoskoko1250g1593kcal102.9g166.2g57.3g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g797kcal51.5g83.1g28.7g7.3g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557